Een coöperatie begin je samen met je Kubus adviseur

Een coöperatie is een van de rechtsvormen waarvoor je als ondernemer kunt kiezen. Het starten van een coöperatie is met name relevant voor ondernemers die door samen te werken meer kunnen bereiken. Bij deze rechtsvorm komen vaak specifieke vraagstukken naar boven. Kubus biedt coöperaties advies op maat en zorgt ervoor dat de administratie in goede banen wordt geleid.

Wat heeft een accountant te bieden?

Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, opmaakt of financiële administraties voert. Hierbij geef ik samenstellingsverklaringen af. Naast het uitvoeren van financiële administratie waarvoor ik samenwerk met Kubus Zutphen, adviseer ik ook over financiële en fiscale zaken. Ook voor financiële rapportages waarbij verantwoording over iets wordt afgelegd, bijvoorbeeld subsidieafrekeningen, omzetopgaven en, productieverantwoordingen kun je terecht bij Erik Bardelmeijer.

Als accountant in Zutphen en omgeving Gelderland, ben ik van grote waarde voor het overzien van de hele bedrijfseconomische gang van zaken en de coaching van een onderneming. Bovendien sta ik geregistreerd bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants). Maar om in dit register te staan en te blijven zijn er allerlei wettelijke verplichten waar ik aan dien te voldoen. Zo heb jij zekerheid over het werk dat ik lever. Dit is van hoge kwaliteit. Ook voor het verzorgen van verklaringen voor externe partijen help ik je.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Hoe wij werken

Ik werk vanuit vijf fundamentele beginselen: professionaliteit, integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid en zorgvuldigheid, vertrouwelijkheid en onafhankelijkheid. Zoek je een gekwalificeerd adviseur op breed terrein waaronder: management, organisatie, financiële administratie en fiscale aangelegenheden? Dan ben je bij Erik Bardelmeijer aan het juiste adres.