Is een BV iets voor jou?

Bij een besloten vennootschap (BV) met beperkte aansprakelijkheid is de aansprakelijkheid beperkt tot je ondernemingsvermogen. Het privévermogen blijft dus in principe buiten schot, daar kan je Kubus-adviseur jou de exacte details over vertellen.

Waarom een BV voor jou de beste rechtsvorm is en wat de fiscale consequenties en voordelen zijn van deze constructie, kan jouw Kubus-adviseur goed onderbouwen. Zo leggen wij je graag uit hoe een besloten vennootschap op boekhoudkundig gebied ingericht moet worden en hoe je zo weinig mogelijk vennootschapsbelasting hoeft te betalen. Maar we helpen je natuurlijk ook met de omzetbelasting en loonbelasting, zodra er sprake is van medewerkers. Tevens begeleiden wij je graag bij de omzetting naar of inbreng in een BV en leiden alles voor je in goede banen. Wij voorzien je graag van een deskundig advies.

Wat kan een accountant voor je betekenen?

Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, opmaakt of financiële administraties voert. Hierbij geef ik samenstellingsverklaringen af. Naast het uitvoeren van financiële administratie waarvoor ik samenwerk met Kubus Zutphen, adviseer ik ook over financiële en fiscale zaken. Ook voor financiële rapportages waarbij verantwoording over iets wordt afgelegd, bijvoorbeeld subsidieafrekeningen, omzetopgaven en, productieverantwoordingen kun je terecht bij Erik Bardelmeijer.

Als accountant in Zutphen en omgeving Gelderland, ben ik van grote waarde voor het overzien van de hele bedrijfseconomische gang van zaken en de coaching van een onderneming. Bovendien sta ik geregistreerd bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants). Maar om in dit register te staan en te blijven zijn er allerlei wettelijke verplichten waar ik aan dien te voldoen. Zo heb jij zekerheid over het werk dat ik lever. Dit is van hoge kwaliteit. Ook voor het verzorgen van verklaringen voor externe partijen help ik je. Welke bijzondere verklaringen zoals;

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Bijzondere verklaringen:

  • Accountantsverklaringen /Solvabiliteitsverklaring voor de NIWO
  • Omzethoogte verklaringen
  • Subsidie verklaringen
  • Rapport van bevindingen
  • Productie verklaringen