Boekhouding bij Kubus Zutphen

De boekhouding zijn de resulterende cijfers uit jouw administratie. Alle verkoop- en inkoopfacturen en bankregels worden verwerkt tot een eindrapport en eindbalans in het zogenoemde jaarrapport. De gegevens uit het jaarrapport worden gebruikt voor de opmaak van de geldende belastingaangiftes. Bij Kubus Zutphen zijn jouw financiële rapporten waterdicht.

Voor wie?

Kubus Zutphen kan aan de slag voor iedere ondernemer in de regio van Zutphen. Van ZZP tot VOF en BV. Door onze ruime ervaring kunnen wij vrijwel alle ondernemingsvormen aan. Dus ook de grotere, gelauwerde en doorgewinterde ondernemers kunnen bij ons met een gerust hart terecht.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Het belang van het bijhouden van de boekhouding

Een goed bijgehouden boekhouding geeft inzicht over de financiële en fiscale positie van een onderneming. De boekhouding vormt het stuur voor de ondernemer. Het geeft onder andere inzicht in aangiftes, liquiditeit, solvabiliteit, debiteuren en crediteuren. Wil je meer weten over onze mogelijkheden en tarieven?