Bedrijfsadvies begint bij Kubus Zutphen

Kubus Zutphen doet meer dan administratie en boekhouding alleen. Voor ons begint een samenwerking pas bij het bespreken van de cijfers. De cijfers geven inzicht in uw positie als ondernemer. Samen kijken we naar de onbenutte kansen voortvloeiende uit de cijfers en processen. Dát is de start van het bedrijfsadvies van Kubus Zutphen.

Ben jij voorbereid op de toekomst?

Als accountant werk én kijk je vaak enkel naar het verleden. Kubus Zutphen kijkt juist naar de toekomst! Naar jouw toekomst als ondernemer. Als bedrijfsadviseur leren wij van de cijfers in het verleden. We combineren deze cijfers met onze ervaring, expertise en kennis van de markt, zodat je enkel de beste keuzes maakt voor jezelf en jouw bedrijf.

Wij geven antwoord op de vragen: wat gaat er gebeuren en hoe kun je hier slim op inspelen met jouw bedrijf? Door hierover met elkaar in gesprek te gaan, kan hier beleidsmatig op worden toegespitst. Hierdoor ben je als ondernemer goed voorbereid op alle situaties die je kunt tegenkomen. Word je ziek als zzp’er? Wie is er dan verantwoordelijk? Allemaal vragen waarvan je de financiële vruchten plukt als je dit van tevoren goed hebt geregeld.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Noodplan

De toekomst kun je niet beheren, maar je kunt je er wel goed op voorbereiden! Bij administratie-kantoor Kubus Zutphen zetten wij onder het genot van een kop koffie de eerste stappen naar jouw solide en financieel gezonde organisatie. Kubus Zutphen biedt je de handvatten om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. Dit doen wij door middel van het opstellen van een noodplan. In dit noodplan komen alle mogelijke ongewenste situaties aan bod, zoals wat te doen bij volledige arbeidsongeschiktheid of het plotseling wegvallen van een belangrijke orderportefeuille. Hier nemen je mee door alle mogelijke situaties en leggen vast hoe je dit geregeld wilt hebben.

Wil jij goed voorbereid zijn en er financieel voordeel uithalen?

Kubus kan ieder bedrijf helpen aan bedrijfsadvies

Met het huidige enorme aanbod van online kennis, toegankelijke automatiseringen voor een breder publiek en een wirwar van cross sellers op allerlei dienstverleningen is het logische gevolg dat u als klant veeleisender mag worden. Onze Kubus Coöperatie speelt hier op in en beperkt zich allang niet meer tot alleen de administratieve dienstverlening. In onze coöperatie bevinden zich naast de traditionele administratiekantoren namelijk ook specialisten in alle lagen van bedrijfsadvies in het algemeen, zoals:

 • Assurantiekantoor
 • Accountantskantoren
 • Fiscalisten
 • Marketingkantoor
 • Subsidieadviseurs
 • HRM Kantoren
 • Agrarische specialisten
 • Mediator
 • Omgevings- en gemeenteloket
 • Register Belasting adviseurs
 • Arbeids- en ondernemings jurist