Administratie regel je bij Kubus Zutphen

In één oogopslag zien hoe je er financieel voor staat? Dat regelen wij voor je. Wij helpen met de opzet, de verwerking en het monitoren van jouw administratie. Zo kun jij altijd de juiste keuzes maken en doen waar jij goed in bent, namelijk ondernemen. Gezamenlijk gaan wij op zoek naar de beste samenwerking. Hierdoor werken wij effectief en kostenbesparend.

De administratie bijhouden is het bundelen van alle documenten binnen een organisatie. Dit is verplicht voor iedere ondernemer. Het is belangrijk om overzicht te bewaken voor zowel jou als ondernemer als voor de belastingdienst. Uit de gegevens ontstaat de boekhouding die op haar beurt het stuur van de onderneming vormt.  Bij Kubus Zutphen doen we de administratie voor iedere ondernemer. Van ZZP-er tot BV. Met of zonder personeel.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Inbegrepen documenten

  • Inkoopfacturen

  • Verkoopfacturen

  • Bonnetjes
  • Bankmutaties
  • Contracten

  • Offertes

  • Overeenkomsten

  • Belastingbrieven

Het gemak van digitale bewaarplicht

Wij voldoen aan de voorwaarden voor de digitale bewaarplicht die sinds 2014 van kracht is. Het voordeel voor jou is dat de fysieke ordners niet meer nodeloos op het kantoor hoeven te staan. Wel raden we je aan om ondanks de digitale bewaarplicht toch te kiezen voor het bewaren van jouw fysieke boekhouding. Het is altijd handig om fysieke jouw financiële cijfers paraat te hebben bij bijvoorbeeld een hypothecaire aanvraag of andere soortgelijke situaties. Bovendien, mocht jouw boekhouding onderhevig zijn aan een steekproef onderzoek van de belastingdienst dan kan dat eenvoudig bij ons op kantoor.

Waarom is de administratie zo belangrijk?

Een goed ingerichte administratie is een verplichting van de belastingdienst. Ook geeft een goed ingerichte administratie een duidelijk overzicht van de uiteindelijke boekhouding. De boekhouding, ofwel de resulterende cijfers uit de administratie, vormen het stuur voor de ondernemer.

Wanneer moet ik denken aan uitbesteding van de administratie?

Ondernemers willen uiteindelijk maar één ding; ondernemen. Wanneer je druk bent in je dagelijkse routine als ondernemer wil je niet ‘s avonds nog eens aan de slag met je cijfers. Toch is de administratie een verplichting van de belastingdienst. Daarnaast heb je te maken met dagelijkse veranderingen in de fiscale regelgeving. Met andere woorden, administratie kost tijd en zonder kennis van zaken uiteindelijk veel geld.

Herken je je in het bovenstaande?
Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en offerte. We helpen meer dan graag.