Wat heeft een accountant te bieden?

Vaak worden de termen boekhouder en accountant door elkaar gebruikt. Maar er zit hier echt een verschil in. Een accountant mag boekhouden, maar een boekhouder mag niet alle taken verrichten die een accountant wel mag uitvoeren.

Wat is nu een accountant?

Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, opmaakt of financiële administraties voert. Hierbij geef ik samenstellingsverklaringen af. Naast het uitvoeren van financiële administratie waarvoor ik samenwerk met Kubus Zutphen, adviseer ik ook over financiële en fiscale zaken. Ook voor financiële rapportages waarbij verantwoording over iets wordt afgelegd, bijvoorbeeld subsidieafrekeningen, omzetopgaven en, productieverantwoordingen kun je terecht bij Erik Bardelmeijer.

Als accountant in Zutphen en omgeving Gelderland, ben ik van grote waarde voor het overzien van de hele bedrijfseconomische gang van zaken en de coaching van een onderneming. Bovendien sta ik geregistreerd bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants). Maar om in dit register te staan en te blijven zijn er allerlei wettelijke verplichten waar ik aan dien te voldoen. Zo heb jij zekerheid over het werk dat ik lever. Dit is van hoge kwaliteit. Ook voor het verzorgen van verklaringen voor externe partijen help ik je. Welke bijzondere verklaringen zoals;

  • Accountantsverklaringen /Solvabiliteitsverklaring voor de NIWO
  • Omzethoogte verklaringen
  • Subsidie verklaringen
  • Rapport van bevindingen
  • Productie verklaringen

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Hoe wij werken

Ik werk vanuit vijf fundamentele beginselen: professionaliteit, integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid en zorgvuldigheid, vertrouwelijkheid en onafhankelijkheid. Zoek je een gekwalificeerd adviseur op breed terrein waaronder: management, organisatie, financiële administratie en fiscale aangelegenheden? Dan ben je bij Erik Bardelmeijer aan het juiste adres.

Bedrijfscoach

Kubus Zutphen doet meer dan administratie en boekhouding alleen. Voor ons begint een samenwerking pas bij het bespreken van de cijfers. De cijfers geven inzicht in uw positie als ondernemer. Samen kijken we naar de onbenutte kansen voortvloeiende uit de cijfers en processen. Dát is de start van het bedrijfsadvies van Kubus Zutphen.

Ben jij voorbereid op de toekomst?

Als accountant werk én kijk je vaak enkel naar het verleden. Kubus Zutphen kijkt juist naar de toekomst! Naar jouw toekomst als ondernemer. Als bedrijfsadviseur leren wij van de cijfers in het verleden. We combineren deze cijfers met onze ervaring, expertise en kennis van de markt, zodat je enkel de beste keuzes maakt voor jezelf en jouw bedrijf.

Wij geven antwoord op de vragen: wat gaat er gebeuren en hoe kun je hier slim op inspelen met jouw bedrijf? Door hierover met elkaar in gesprek te gaan, kan hier beleidsmatig op worden toegespitst. Hierdoor ben je als ondernemer goed voorbereid op alle situaties die je kunt tegenkomen. Word je ziek als zzp’er? Wie is er dan verantwoordelijk? Allemaal vragen waarvan je de financiële vruchten plukt als je dit van tevoren goed hebt geregeld.

Wil jij goed voorbereid zijn en er financieel voordeel uithalen?